ارسال سریع معاملات با مبالغِ کمتر از حدنصاب، به سامانه معاملات فصلی- رایگان

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

در این کلیپ با نحوه کار با نرم افزار آفلاین معاملات فصلی (TTMS) و به ویژه با نحوه ثبت سریعِ معاملاتِ کمتر از 5 درصد حد نصاب در این نرم افزار آشنا می شوید. جهت تأثیرگذاری بیشتر، ابتدا متن را کامل مطالعه نموده و سپس کلیپ را (در دو بخش زیر) مشاهده نمایید.

امکان بزرگ‌نمایی کلیپ در قسمت پایین و راست کلیپ (با کلیک روی علامت مربع) وجود دارد.

بخش اول:

بخش دوم:

بر اساس آیین نامه تبصره 3 ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، اشخاص حقوقی و مشاغل گروه اول ملزم به ارسال معاملات خود (شامل خرید و فروش کالا و هزینه ها، غیر از موارد مندرج در ماده 13 آیین نامه مذکور) به سامانه معاملات فصلی هستند. البته با اجرای "قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان" و مطابق با ماده 7 این قانون، صورتحسابهای ثبت شده در سامانه مودیان به منزله ثبت آنها در سامانه معاملات فصلی است و فروشنده و خریدار تکلیف اضافی در این مورد نخواهند داشت. اما در خصوص معاملاتی که به سامانه مودیان ارسال نشده و در کارپوشه مودی قرار نگرفته، تکلیف رعایت تبصره 3 ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم هنوز پابرجاست.

نحوه ثبت معاملات در سامانه معاملات فصلی به دو روش امکان پذیر است:

1- روش آنلاین (ثبت مستقیم در سامانه معاملات فصلی) و تأیید نهایی جهت دریافت کد رهگیری

2- روش آفلاین (استفاده از نرم افزار TTMS) که پس از ثبت اطلاعات در نرم افزار و ارسال آن به سامانه معاملات فصلی، حتماً باید به سامانه مراجعه نموده و پس از تأیید نهایی، کد رهگیری دریافت نمایید.

جهت دانلود نرم افزار TTMS  بر روی این لینک کلیک کنید. سپس فایل دانلود شده را با استفاده از برنامه فشرده سازِ نصب شده روی سیستم خود (مثل WinRar که در بخش دانلودها در سایت نیز قرار دارد) از حالت فشرده خارج کنید تا یک پوشه حاویِ 3 فایل به شما بدهد. فایل TTMS Setup را اجرا نموده و مراحل آن را تا پایان نصب ادامه دهید.

همانطور که می دانید حجم وسیعی از معاملات ِ قابل ارسال به سامانه معاملات فصلی، مربوط به معاملات ِ کمتر از 5 درصدِ حدنصاب است (خصوصاً معاملات هزینه ایِ کوچک، مثل: هزینه های ایاب و ذهاب، آبدارخانه، پست و ...) که می توان آنها را بدون اطلاعات خریدار (با تیک زدن گزینه "مبالغ یا معاملات کمتر از 5% مبلغ حد نصاب" در نرم افزار یا سامانه آنلاین) به سامانه ارسال کرد.


اگرچه می توان کلیه معاملاتِ کمتر از 5 درصدِ حدنصاب را (با تیک نمودنِ گزینه "مبالغ یا معاملات کمتر از 5% مبلغ حد نصاب") فقط در یک ردیف "به صورت تجمیعی" ثبت نمود؛ ولی پیشنهاد می شود به دلیل پرهیز از ریسک بالا در زمان رسیدگی مالیاتی، تک تک اقلام کمتر از حدنصاب را (با تیک نمودنِ گزینه "مبالغ یا معاملات کمتر از 5% مبلغ حد نصاب") در ردیفهای مختلف ثبت نمایید. این روش با استفاده از نرم افزار آفلاین TTMS در کلیپ آموزشی بالا ارائه شده است.

© انتشار این مطلب، با ذکر منبع و با رعایت قانون کپی رایت مجاز است.

واقعا عالی بود. توضیحات شما همیشه کامل و جامع است. باعث افتخار است از شما آموزش گرفتن

71 روز پیش ارسال پاسخ

خواهش می کنم. شما لطف دارید

71 روز پیش ارسال پاسخ

چقدر توضیخات منظم و دقیق بود این آموزش کامل بی نظیره
همه جا فقط بخشی از آموزش رو در اختیار قرار میدهند دم شما گرم

71 روز پیش ارسال پاسخ

نظر لطف شماست. سپاسگزاریم

71 روز پیش ارسال پاسخ

چقدر سایت شما کامل و جامع و قابل استفادس
ما هم از نرم افزار شما، هم از آموزش های شما بسیار بهره می‌بریم و با آموزش ها و مشورت هایی که دادید سطح کیفیت بخش مالی بالا رفته و وقتی سوال داریم اینستاگرام و سایت فراد حساب بسیار کمک دهندس.

71 روز پیش ارسال پاسخ

ممنون از شما. خوشحالیم که موثر هستیم

71 روز پیش ارسال پاسخ

مرسی که این فایل مهم رو در اختیار گذاشتید بسیار استفاده کردیم.
ممنون از اینکه به روز هستید
خیلی آموزش مفیدی بود

71 روز پیش ارسال پاسخ

سپاس از توجه شما. موفق باشید.

71 روز پیش ارسال پاسخ

بسیار آموزش مفید و پر کاربردی بود ممنون از شما.

69 روز پیش ارسال پاسخ

ممنون از توجه شما. موفق باشید

69 روز پیش ارسال پاسخ
جهت نظردهی، ثبت نام در سایت الزامی است.
ورود کاربران ورود کاربران